Rok 2024

logo

březen

Olomouc

Koncert kapely Timothy v Olomouci! 😊🔥
Uprostřed velikonočních trhů proběhne Koncert proměny života ❤️. Proměny láskou, vírou a nadějí – ne lidskou, ale tou, kterou přinesl a přináší Ježíš.

Přijďte 26. nebo 27. března na Horní náměstí v Olomouci.

Událost na Facebooku: https://fb.me/e/5bF7LAChg

Plakát Timothy Olomouc

Během velikonoční neděle také pořádáme 2 bohoslužby, na které jste srdečně zváni. První setkání bude probíhat od 10h v BEA centru a druhé od 15h na Horním náměstí.

Událost na Facebooku: https://fb.me/e/3nxRYqvaR

Vytváříme prostor pro kohokoliv si o evangeliu popovídat a dozvědět se více nebo zažít Boží působení a sílu modlitby.

duben

Praha – Jakub Kaminski

Sobota 20. dubna, 18:00 – Cubex centrum, Praha Pankrác

Jaký je smysl života? Může člověk komunikovat s Bohem? Kde je Bůh v tom všem co se okolo nás děje? Na toto téma bude mluvit polský evangelista Jakub Kaminski.

Jakub zažil dramatické setkání s Bohem během něhož byl nadpřirozeně uzdraven ze svého komplikovaného úrazu kolena. Zranil se při fotbale, který hrál za polskou národní reprezentaci. Dnes jezdí po celém světě a inspiruje tisíce lidi k duchovní obnově.

Život je víc než jíst, pracovat a spát. Život má smysl pokud objevíme jeho duchovní základ. Bůh je skutečný a dává nám naději. 

Po tom co Jakub zažil nadpřirozené uzdravení je přesvědčen, že Bůh uzdravuje každou nemoc. Kromě samotného poselství naděje se Jakub bude modlit za uzdravení těla i duše. Pokud chcete zažít zázrak na svém těle nebo vidět jak Bůh uzdravuje nemocné přijďte na toto setkání.

Kdy: sobota 20. dubna, 18:00
Kde: Cubex centrum, Praha Pankrác

Jakub Kaminski

červen

Ostrava

Jesus Event

Srdečně vás zveme na JESUS EVENT v Ostravě, který pořádá sbor Milost Ostrava za podpory Národního probuzení.
Po tři večery se budeme scházet vždy v 18:00 k poslechu slova a chval. Budou modlitby za uzdravení a každý, kdo hledá nebo se přímo touží setkat s živým Bohem, je vítaný.

Kde: Opavská 6140/14, Ostrava
Kdy: 21. – 23. června, vždy od 18:00

Amazing Time

Pojďte si poslechnout skvělou hudbu, ale primárně zažít čas Boží nekonečné lásky a přijetí. Na konci června přijedou do Ostravy dvě slovenské kapely – Timothy a Espé. Hudba bude prokládána osobními příběhy lidí, kteří se setakli s dobrým Stvořitelem a nezůstali po této zkušenosti stejní. Nenechte si ujít tento AMAZING TIME.

Kde: Náměstí Biskupa Bruna, Ostrava
Kdy: 29. června, od 17:00

Amazing time Ostrava 2024

srpen

Znojmo, České Budějovice, Třeboň

Tep fest

Tep Fest přichází již druhým rokem do Českých Budějovic a prvním rokem Do Třeboně! Po minulém ročníku v Budějovicích, Prachaticích, ale také po Litoměřicích, Ústí n/L, Roudnici a dalších městech přijíždí baletní tanečníci a zpěváci z USA znovu k Vám, aby spolu s Vámi prožili krásné festivalové odpoledne s hudbou, tancem a prima náladou.

Přiváží je ústecký rodák Jiří Voborský, který byl 28 sezón prvním sólistou, uměleckým šéfem a hlavním choreografem baletu Magnificat v Mississippi. V rámci festivalu také kromě umělců z USA vystoupí i místní budějovická kapela Slices of Hope. Pro děti bude připraven zábavný program.

Kde: Znojmo, České Budějovice, Třeboň

Kdy: 1., 3. a 4. srpna

Amazing time Ostrava 2024

Jablonec nad Nisou

Amazing time Ostrava 2024

Litvínov

Amazing time Ostrava 2024

Turnov

Amazing time Ostrava 2024